Gogosele rapide

de Angelina_Elena in Dulciuri, 14 Sep 2013 | 4936 vizualizari

 

30 de minute, nu mai mult pentru a savura niste gogosele bune si pufoase! Reteta am gasit-o pe site-ul e-retete.ro!

 

INGREDIENTE

  • 200 g iaurt (grecesc am folosit eu)
  • 150 g faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • ulei (pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele rapide:

Intr-un bol punem oul, zaharul, praful de sare si amestecam bine cu un tel.

Adaugam apoi iaurtul si omogenizam.

Praful de copt il amestecam cu 1 lingurita de faina apoi il adaugam peste iaurt si amestecam bine.

Adaugam apoi faina ramasa si omogenizam.

Intr-o cratitae punem mult ulei la incins.

Dupa ce s-a incins, cu ajutorul unei lingurite luam din aluat si impingand cu degetul ii dam drumul usor in uleiul incins.

Lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti (AVETI GRIJA, SE PRAJESC REPEDE!!!), apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus obtinem 25 de gogosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi turnate, cu iaurt